Frankrijk – simkaart – incl. €1 tegoed

Waardering 4.57 op 5 gebaseerd op 127 klantbeoordelingen
(119 klantbeoordelingen)

8,95

Startpakket

 • Lebara Frankrijk simkaart, geschikt voor internet, bellen en sms
 • 3-in-1 simkaart (regulier, micro en nano) dus geschikt voor alle toestellen (ook in Mifi)
 • Inclusief 1,00 euro beltegoed

Een internetbundel is niet inbegrepen.

Uitverkocht

SKU: lebara-fr Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Mobiel internet in Frankrijk, hoe werkt het?
Nadat je een simkaart hebt besteld kun je in 3 eenvoudige stappen zorgen voor goedkoop mobiel internet tijdens je vakantie.
Stap 1: Registratie en activatie
Registratie van sim-kaarten is verplicht in Frankrijk. Je kunt je simkaart voor vertrek online registreren en activeren via de website van Lebara Frankrijk.
Stap 2: Opwaarderen
De simkaart bevat bij levering 1,00 euro tegoed. Indien je meer tegoed wenst kun je online opwaarderen via Lebara Frankrijk of door het aanschaffen van een voucher in Frankrijk.Indien je alleen geïnteresseerd bent in mobiel internet dan kun je ook direct alleen een internetbundel aanschaffen, je hoeft dan niet eerst op te waarderen.
Stap 3: Mobiel internet bundel aanzetten
Lebara Frankrijk biedt op dit moment diverse voordelige internetbundels.

 • 1 GB voor 9,99 euro
 • 5 GB voor 19,99 euro
 • 10 GB voor 29,99 euro

Je kunt ook direct een internetbundel aanschaffen via https://mobile.lebara.com/fr/en/data-plans/c/payg-data, je hoeft dan niet eerst op te waarderen.

Tip: Lebara biedt momenteel ook een bundel waarin maar liefst 10 GB voor 14,99 euro ! Ga om deze aan te schaffen naar www.lebara.fr en kijk bij de Nationale Bundels !

Alle bundels zijn 30 dagen geldig. Let op: je kunt maar 1 bundel gebruiken gedurende de periode van 30 dagen. Mocht je bundel voor het eind van de 30 dagen verbruikt zijn, kun je geen nieuwe bundel activeren. Je kunt wel gewoon blijven internetten tegen het standaardtarief per MB (0,15 euro per MB), zolang er voldoende tegoed op de kaart staat.

Instellingen
Via deze website: http://lebarafr.tweakker.com/choose kun je heel eenvoudig de juiste instellingen voor je toestel per sms laten toesturen.

Bij het gebruik in een Mifi dien je handmatig de APN instellingen aan te passen.
APN: fr.lebara.mobi
Gebruikersnaam: wap
Wachtwoord: wap
(Authentification type: pap)

Dekking
Wil je weten of er op jouw lokatie voldoende dekking is, kijk dan hier: dekking Bouygues Telecom.

Extra informatie

Type sim

Activatie

Tegoed

Top-up

Levering

Instellingen

Internetbundels

, ,

Geldigheid simkaart

Opmerkingen

, , ,

119 beoordelingen voor Frankrijk – simkaart – incl. €1 tegoed

 1. Waardering 3 uit 5

  Marcel (geverifieerde eigenaar)

  Snel geleverd, 3 weken gebruikt in oude mobiel als hotspot onderweg en op de camping zonder problemen. Via lebara.fr alleen data gekocht en dat werkt goed. Kreeg wel verschillende sms berichten in het frans en waarschijnlijk over het feit dat ik de 1 euro beltegoed niet heb opgewaardeerd met als gevolg dat het telefoonnummer na 2 weken werd geblokkeerd maar de databundel bleef gewoon werken.
  aanrader dus!

 2. Waardering 3 uit 5

  Karin (geverifieerde eigenaar)

  Allereerst vijf sterren voor klantenservice Sim Up. Het product zelf geef ik drie sterren. De beperking van het niet eerder kunnen aanvullen van je data is minder en het niet goed kunnen bijhouden waar je data aan opgaat is ook niet handig. Ik was binnen 2 dagen door de 1 Gb heen, met wat whatsapp-verkeer en een paar surf-acties. Ik heb een van mijn oude telefoon een hotspot gemaakt. De verbinding was enorm goed en snel, alleen…waarom is mijn data zo snel verdampt?
  Over 2,5 mnd ga ik opnieuw naar Frankrijk, ik ben zeker van plan om opnieuw gebruik te maken van deze lebarakaart

 3. Waardering 3 uit 5

  M. Bestevaar-Jansen (geverifieerde eigenaar)

  De bestelling, levering en instructies van SIMUP waren helemaal prima. Wij hebben de simkaart specifiek voor gebruik in de iPad besteld. Je kunt dan echter geen account aanmaken, waardoor je ook niet kunt bijhouden hoeveel je verbruikt èn je weet ook niet of en wanneer je moet bijkopen. Wij hadden vooraf 3 Gb gekocht en dat bleek uiteindelijk niet genoeg en géén idee hoe je kunt bijkopen zonder account. Daarnaast was het gebruik op onze camping aan de Franse zuidkust erg traag (meer zitten wachten dan gebruiken!). Wel via mail (toen het tegoed nog niet op was) contact opgenomen met Lebara via hun hulppagina. Ondanks dat je bij de vraagstelling je (Lebara)telefoonnummer opgeeft komen zij terug met een vragenlijstje waarbij je allerlei privézaken moet invullen (inclusief je Lebara telefoonnummer!), terwijl je thuis al netjes geregistreerd hebt! Al met al niet erg professioneel en niet behulpzaam. Jammer!

 4. Waardering 3 uit 5

  Jan Timmermans (geverifieerde eigenaar)

  Helaas kreeg ik niet de juiste instelling voor mijn Samsung tablet bij het ontvangst van de Sim kaart.
  Van alles geprobeerd, geen internet. Toen heb ik een e-mail naar SIM up support gestuurd, toen kreeg de juiste instellingen, daarna werkte het. Na 30 dagen was mijn Internet bundel verlopen, Helaas kreeg ik geen bericht van te voren met een optie om te verlengen. Nieuwe bundel kopen lukte ook niet. met veel moeite ben ik er in geslaagd om te rechargen en een deel van het bedrag to te wijzen aan internet bundel. Het product zelf werkt goed.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…