Frankrijk – simkaart – incl. €1 tegoed

Waardering 4.57 op 5 gebaseerd op 127 klantbeoordelingen
(119 klantbeoordelingen)

8,95

Startpakket

 • Lebara Frankrijk simkaart, geschikt voor internet, bellen en sms
 • 3-in-1 simkaart (regulier, micro en nano) dus geschikt voor alle toestellen (ook in Mifi)
 • Inclusief 1,00 euro beltegoed

Een internetbundel is niet inbegrepen.

Uitverkocht

SKU: lebara-fr Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Mobiel internet in Frankrijk, hoe werkt het?
Nadat je een simkaart hebt besteld kun je in 3 eenvoudige stappen zorgen voor goedkoop mobiel internet tijdens je vakantie.
Stap 1: Registratie en activatie
Registratie van sim-kaarten is verplicht in Frankrijk. Je kunt je simkaart voor vertrek online registreren en activeren via de website van Lebara Frankrijk.
Stap 2: Opwaarderen
De simkaart bevat bij levering 1,00 euro tegoed. Indien je meer tegoed wenst kun je online opwaarderen via Lebara Frankrijk of door het aanschaffen van een voucher in Frankrijk.Indien je alleen geïnteresseerd bent in mobiel internet dan kun je ook direct alleen een internetbundel aanschaffen, je hoeft dan niet eerst op te waarderen.
Stap 3: Mobiel internet bundel aanzetten
Lebara Frankrijk biedt op dit moment diverse voordelige internetbundels.

 • 1 GB voor 9,99 euro
 • 5 GB voor 19,99 euro
 • 10 GB voor 29,99 euro

Je kunt ook direct een internetbundel aanschaffen via https://mobile.lebara.com/fr/en/data-plans/c/payg-data, je hoeft dan niet eerst op te waarderen.

Tip: Lebara biedt momenteel ook een bundel waarin maar liefst 10 GB voor 14,99 euro ! Ga om deze aan te schaffen naar www.lebara.fr en kijk bij de Nationale Bundels !

Alle bundels zijn 30 dagen geldig. Let op: je kunt maar 1 bundel gebruiken gedurende de periode van 30 dagen. Mocht je bundel voor het eind van de 30 dagen verbruikt zijn, kun je geen nieuwe bundel activeren. Je kunt wel gewoon blijven internetten tegen het standaardtarief per MB (0,15 euro per MB), zolang er voldoende tegoed op de kaart staat.

Instellingen
Via deze website: http://lebarafr.tweakker.com/choose kun je heel eenvoudig de juiste instellingen voor je toestel per sms laten toesturen.

Bij het gebruik in een Mifi dien je handmatig de APN instellingen aan te passen.
APN: fr.lebara.mobi
Gebruikersnaam: wap
Wachtwoord: wap
(Authentification type: pap)

Dekking
Wil je weten of er op jouw lokatie voldoende dekking is, kijk dan hier: dekking Bouygues Telecom.

Extra informatie

Type sim

Activatie

Tegoed

Top-up

Levering

Instellingen

Internetbundels

, ,

Geldigheid simkaart

Opmerkingen

, , ,

119 beoordelingen voor Frankrijk – simkaart – incl. €1 tegoed

 1. Waardering 4 uit 5

  Ger

  Simkaart in combinatie met een Mifi-apparaat geeft internet dat je kan verwachten. Helaas is de 3g-dekking in Frankrijk niet zo best (laat staan 4G :-)). Dat staat los van het product, natuurlijk.

 2. Waardering 4 uit 5

  gertjan

  Al meerdere simkaarten voor Frankrijk gehad, werken prima. 3G dekking Frankrijk is echter nog niet geweldig

 3. Waardering 4 uit 5

  eric

  Al eerder een gebruik gemaakt van SimUp voor een simkaart Duitsland. Dit keer een kaart gekocht voor Frankrijk. Kaartje binnen een paar dagen in huis en gebruikt in een Huawei Mifi router tijdens mijn ski vakanties in Frankrijk. Installatie instructies zijn duidelijk en binnen een paar minuten verbinding. Via de website online een bundel van 10Gb gekocht. Op de tolwegen in Frankrijk overal goed bereik en het hele gezin kan zich lekker online vermaken onderweg.

  Netwerk in de buurt van Val Thorens is prima, in de omgeving van Valmorel was de netwerkkwaliteit slechter.

 4. Waardering 4 uit 5

  smolders

  goed product, snelle levering. Site en opgestuurd pakket geeft de goede informatie om MIFI in te stellen. zeer tevreden over. Was eerste keer voor gebruik en is goed bevallen, ga volgende vakantie hier weer gebruik van maken.

 5. Waardering 4 uit 5

  Trudi (geverifieerde eigenaar)

  Niemand in Nederland kon mij helpen met de problemen die ik had met het aanmaken van een account voor mijn Franse nummer [handig voor het checken van je saldo]. Je gaat niet zo makkelijk bellen met een Frans nummer zoals dat in de instructiebrief staat. Veel handiger is om een emailadres te vermelden voor dergelijke problemen: serviceclients@lebara.com. Je wordt daar snel en goed geholpen en het kan in het Engels.

 6. Waardering 4 uit 5

  Miranda (geverifieerde eigenaar)

  Helaas nog niet in het buitenland gebruikt, maar het installeren en aanzetten bundel ging prima en simpel.

 7. Waardering 4 uit 5

  Ineke (geverifieerde eigenaar)

  We hebben hem gebruikt in een mifi. Werkt prima. Voor vertrek voor €20,00 3 GB data gekocht via de site van Lebara. Voor 3 weken is 3 GB eigenlijk te weinig.

 8. Waardering 4 uit 5

  Hans Brugmans (geverifieerde eigenaar)

  easy to order and installation in a mifi.

 9. Waardering 4 uit 5

  Willemien (geverifieerde eigenaar)

  Werkt ieder jaar weer en is altijd te weinig.

 10. Waardering 4 uit 5

  Willem (geverifieerde eigenaar)

  De simcard werkte overal prima. M.u.v. een camping in het binnenland. Ondanks dat de website aangaf dat daar 3g was, kwamen we niet verder dan een zeer zwak 2g signaal. Dat was in de omgeving van Ternant in de Bourgogne.

 11. Waardering 4 uit 5

  Sandra (geverifieerde eigenaar)

  Mijn man is chauffeur en slaapt geregeld in Frankrijk. Via onze provider kregen we maandelijks een onaangename afrekening.

 12. Waardering 4 uit 5

  Ronald (geverifieerde eigenaar)

  WEB3GO geactiveerd en mobiele hotspot werkt goed met een Galaxy S5 (gebruiken de wifi af en toe met 4 personen). Door de goede verbinding en snelheid (3G in Val Thorens) al 1,5GB in 3 dagen gebruikt. Jammer dat je op dezelfde sim niet kan bijladen in dezelfde week.

 13. Waardering 4 uit 5

  Kees (geverifieerde eigenaar)

  Kaartje en instructie werkte prima. Inderdaad de APN instellingen van onze mifi moeten aanpassen, maar geen probleem. Wellicht een idee om die instellingen op de instructie te vermelden?

  Let er echter op dat je de automatische vernieuwing van een bundel deactiveert dmv een sms. Daar krijg je bericht over zodra je de eerste keer een aanschaf doet. Doe je dat niet en je bundel is binnen een maand op, wordt namelijk het duurdere werkelijke verbruik van je tegoed afgeschreven in plaats van opnieuw een goedkopere bundel. Kostte ons dus een tientje extra 😀

 14. Waardering 4 uit 5

  Lydia (geverifieerde eigenaar)

  Onze dochter ging op werkweek naar Parijs. Had een aparte mobiele telefoon mee om als hotspot te gebruiken. Via de Franse site van Lebara het simkaartje geactiveerd, 1 Gb data gekocht en op het simkaartje laten zetten. Eenmaal in Frankrijk bleek de hotspot toch geen Internet verbinding te kunnen maken. Mailtje gestuurd naar Simup! Gelijk antwoord terug met de juiste instellingen voor de extra telefoon. Samen met vriendinnen hebben ze heerlijk de hele week kunnen appen met het thuisfront. En dat voor nog geen twintig euro! Echt een aanrader!

 15. Waardering 4 uit 5

  oTTo

  Levering meer dan op tijd om deze SIM kaart thuis nog te activeren en te plaatsen in Mobile WiFi device (Huawei E587u-2). Het was mijn eerste ervaring met een mobile device op deze manier in Frankrijk. Persoonlijk heb ik altijd een hekel aan de free Wifi mogelijkheden die de gemiddelde camping aanbied veelal bij de receptie. 3GB voor een redelijk bedrag, dit was meer dan voldoende voor onze twee weken in Châteaudouble. Echter was het bereik op de camping veelal maar 2G en daardoor de snelheid niet top, mobiel device meerdere keren meegenomen naar andere plaatsten waar het wel werkte. Op sommige momenten van de dag hadden we wel 3G of zelf een H met meerdere streepjes bereik. Al met al de dekking bepaald hier het verschil, maar om dit ook te laten meetellen in een camping keuze gaat wellicht wel heel erg ver. Voor nu veel plezier van gehad samen met de vrouw en kinderen voor Google zoekopdrachten, WhatsApp, Nieuws, e-mail, weerapp, Garmin hardloop tracking en onderweg in de auto. En ja we wachten de Europese regelgeving maar weer af voor de volgende keer, mocht dit niet lukken dan zal Sim Up weer onder de aandacht komen.

 16. Waardering 4 uit 5

  KvB

  Simkaart door simup prima op tijd geleverd. 3G werkte onderweg super voor google traffic updates, maar aan de kust (in Serignan) was de ontvangst matig. De hulp antenne hielp net voldoende om matige 3G ontvangst te houden.
  Jammer genoeg verlopen de kaarten van Lebara al binnen 80!! dagen.
  Kaart actief houden is alleen mogelijk door binnen iedere 80 dagen een telefoongesprek te voeren of sms te sturen. Het beltegoed wat je hiervoor moet aanschaffen is zelfs maar 30 dagen houdbaar en minimaal 10 EURO per keer. Met andere woorden na deze vakantie kan ik de simkaart weggooien.
  In mijn geval heb ik dus 8,95 + 19,95 betaald voor 3GB data en dat is niet erg concurrerend meer tegen het gebruik van roaming.
  Mijn conclusie is dat het voor dit jaar een prima oplossing was, maar dat ik verwacht dat met de aankomende Europese wetgeving roaming goedkoper gaat zijn.

 17. Waardering 4 uit 5

  Erik (geverifieerde eigenaar)

  Daar is op zich niks op aan te merken. Wat ik wel jammer vind, is dat ik regelmatig wel verbinding had (bellen kan wel) maar geen dataverbinding kreeg (zie: sim status -> UMTS “disconnected”). Ik had dat op twee totaal veschillende toestellen, dus daar lag het niet aan. Het lijkt er op dat de Bouygues provider, waar Lebara gebruik van maakt, z’n eigen klanten voorrang geeft en dat de Lebara klanten geen datatoegang krijgen als er in een cel veel dataverkeer is. Op één van de twee toestellen moest ik “reset APN settings to default” doen voordat het ging werken. Dat moet je ook maar net even weten.

 18. Waardering 4 uit 5

  William

  Na onze goede ervaring vorig jaar hebben we net als vorig jaar weer een SIMkaart besteld bij SimUp.
  De bestelling is netjes en snel door SimUp afgehandeld en geleverd.

 19. Waardering 4 uit 5

  JvL (geverifieerde eigenaar)

  Kart ontvangen. Geen enkel probleem met activeren. Alles ok!
  Snelle levering. Nog geen ervaring in Frankrijk

 20. Waardering 4 uit 5

  Paul W (geverifieerde eigenaar)

  Het kaartje was snel binnen. Duidelijke uitleg van Sim Up hoe deze te activeren.
  Het ging op de site van Lebara helaas niet helemaal goed om dat ik zelf niet goed oplette. Toch internet aan de gang gekregen.
  Gelijk internet toen we in Frankrijk aankwamen.
  Ik heb het kaartje in een mifi gebruikt met vier personen en dit werkte perfect.
  Ik ga zeker voor de volgende keer weer hier een sim kaartje bestellen.

 21. Waardering 4 uit 5

  wil (geverifieerde eigenaar)

  De eerste keer in Frankrijk is het niet gelukt maar ik heb een nieuwe kaart gekregen en ga het volgende week nog een keer proberen. Wel lastig dat je niet met ideal kan betalen

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…