Data simkaarten weer leverbaar !

Vanaf vandaag zijn de populaire data simkaarten van Transatel weer beschikbaar !

Ideaal voor de frequente reiziger of als je meerdere landen bezoekt: geschikt voor gebruik in meer dan 120 landen. Zowel 3G als 4G indien beschikbaar.

Voordelige internet bundels voor regio’s of specifieke landen zoals voor Europa, Turkije, Egypte, Thailand, Aruba, … enzovoort.

De simkaarten worden zonder beltegoed geleverd zodat je zelf kunt bepalen welke bundel je wilt. Eenvoudig te registreren via internet of via de beschikbare apps voor Android en IOS.

Sim Up nu officieel partner van Lebara Nederland

Sim Up levert nu ook de populaire prepaid simkaarten van Lebara Nederland !

De goedkoopste prepaid van Nederland is nu ook overal in de Europese Unie te gebruiken. Weekendje Londen, weekje skiën in de Alpen of lekker genieten op een zonnig Spaans strand? Met een simkaart van Lebara blijf je altijd online!

  • Eenvoudig te activeren en op te waarderen.
  • Standaard 3-in-1 simkaart, dus geschikt voor ieder toestel.
  • Ideaal voor gebruik in een Mifi (personal hotspot) of tablet.
  • Voordelige internetbundels vanaf 500 MB tot wel 10 GB, al vanaf 5,00 euro.

De simkaart wordt geleverd met direct 5,00 euro beltegoed en 50 MB internet tegoed.
Je krijgt nog eens 5,00 euro beltegoed extra bij de eerste opwaardering en 5,00 euro bij tweede opwaardering !

Update internetbundels Lebara Frankrijk

frankrijk-euro

Lebara Frankrijk heeft haar bundels en de tarieven hiervan recentelijk aangepast.

Momenteel biedt Lebara Frankrijk de volgende internetbundels:

  • 1 Gb voor 9,99 euro
  • 3 Gb voor 19,99 euro
  • 5 Gb voor 24,99 euro
  • 10 Gb voor 39,99 euro

Daarnaast bieden ze nu ook twee zeer voordelige Nationale Bundels aan waarin een zeer grote hoeveelheid data wordt aangeboden voor nog lagere tarieven. Dit is  een tijdelijke actie die alleen online kan worden besteld. Deze bundels kun je niet per sms activeren.

  • 7 Gb voor 19,99 euro
  • 15 Gb voor 24,99 euro.

Bestel een reguliere simkaart van Lebara via Sim Up en daarna kun je de bundel aanschaffen via Lebara Frankrijk. De bundel is zoals gebruikelijk 30 dagen te gebruiken vanaf het moment van activering. Heb je al een simkaart van Lebara Frankrijk, bestel de bundel dan direct hier: Lebara Frankrijk

Lebara Frankrijk biedt nu speciale internetbundels van 5 en 10 GB !!

frankrijk-euro

Dit is een tijdelijke actie die alleen online kan worden besteld. Deze bundels kun je niet per sms activeren.

Momenteel heeft Lebara in Frankrijk een aanbieding voor een internetbundel van maar liefst 5 en 10 GB ! Tijdelijk betaal je hiervoor respectievelijk slechts 14,99 of 24,99 euro.

Bestel een reguliere simkaart van Lebara via Sim Up en daarna kun je de bundel aanschaffen via Lebara Frankrijk. De bundel is zoals gebruikelijk 30 dagen te gebruiken vanaf het moment van activering. Heb je al een simkaart van Lebara Frankrijk, bestel de bundel dan direct hier: Lebara Frankrijk

Een simkaart voor in je Mifi

mifi1Veel van onze klanten gebruiken een simkaart van Sim Up in een Mifi of persoonlijke hotspot. Dit is uiteraard een zeer handige toepassing en alle simkaarten van Sim Up (met uitzondering van de simkaart van Lebara Groot Brittannie) zijn hier in principe voor geschikt. Maar het vergt meestal wel enige voorbereiding omdat de simkaarten de zogenaamde APN instellingen van de Mifi niet automatisch kunnen aanpassen. En zonder de juiste instellingen werkt het echt niet !

De instellingen moeten dus handmatig worden aangepast en vaak is dit het handigst om te doen als de Mifi gekoppeld is aan je PC of tablet (via usb of wifi). Het is dus aan te raden om thuis – voordat je vertrekt – eerst te zorgen dat de juiste instellingen zijn ingevoerd.

Continue Reading →

Nieuwe data simkaarten leverbaar !

data-only

Vanaf vandaag verkoopt Sim Up ook prepaid data simkaarten. Volledig gericht op mobiel internet tijdens je verblijf in het buitenland. De simkaarten kunnen worden gebruikt in smartphones, tablets en Mifi hotspots.

Alle simkaarten worden geleverd met een data bundel van 1 GB zodat je direct online kunt bij aankomst op je bestemming. Als je meer data nodig hebt, is dit eenvoudig online aan te schaffen.

De bundels zijn 30 dagen te gebruiken, maar de simkaarten blijven 18 maanden actief en zijn te gebruiken in diverse landen. Dus als je volgend jaar naar een andere bestemming gaat, kun je gewoon een nieuwe data bundel bestellen.

Sim Up heeft nu data simkaarten voor de volgende bestemmingen beschikbaar: Frankrijk, Spanje, Portugal, Malta, Turkije, Zwitserland, Denemarken, Zweden, Polen, Letland, Estland, Litouwen, Taiwan en Maleisië.

Dezelfde simkaarten kunnen ook gebruikt worden met bundels voor: België, Luxemburg, Duitsland, Nederland, Israel, Singapore, India en Thailand. En de simkaarten kunnen zelfs gebruikt worden in USA en Mexico.

Nieuwe simkaarten van Worldsim, nu met maar liefst 20 euro tegoed !

worldsim-euroWe hebben nieuwe simkaarten van Worldsim binnen. Hiermee kunt u in vrijwel de hele wereld voordelig bereikbaar zijn en zelf bellen en mobiel internet gebruiken tegen lagere tarieven dan wanneer u uw eigen abonnement zou gebruiken. Ideaal voor de frequente (verre) reiziger die goed bereikbaar wil zijn, maar geen behoefte heeft aan grote databundels.

Nu standaard met maar liefst 20,00 euro (bel)tegoed geleverd.