Nieuwe wetgeving inzake aankopen via internet

Met ingang van 13 juni 2014 wordt de nieuwe wetgeving  van kracht inzake (onder andere) aankopen gedaan via internet. Sim Up heeft haar algemene voorwaarden hierop aangepast.

Voor u als klant van Sim Up is de belangrijkste wijziging dat u vanaf heden 14 dagen de mogelijkheid heeft om een bestelde simkaart retour te sturen. Belangrijk hierbij is wel dat u de verpakking van de simkaart niet mag openmaken of beschadigen en u mag de simkaart (of bijbehorend telefoonnummer) niet (laten) registreren of activeren. Hierdoor zou de simkaart namelijk onbruikbaar worden voor anderen. U dient zelf zorg te dragen voor de retourzending. Na retour ontvangst van de simkaart door Sim Up maken wij per ommegaande het door u betaalde aankoopbedrag terug.

Tenslotte maken we u erop attent dat deze regeling niet van toepassing is op de aanschaf van opwaardeer-vouchers. Dit zijn namelijk electronische codes die we per email toezenden. Het is na verzending voor Sim Up niet meer na te gaan of deze code niet is gebruikt, gekopieerd of doorgestuurd naar derden. Hierdoor kunnen we deze codes niet retour accepteren.