Over Sim Up!

Bij Sim Up kunnen reizigers voor vertrek een simkaart van hun bestemming aanschaffen zodat ze tijdens hun verblijf in het buitenland goedkoop kunnen bellen en internetten met hun mobiele telefoon of tablet. Sim Up koopt simkaarten rechtstreeks in bij verschillende internationale providers. We kiezen voor providers die interessante tarieven bieden voor reizigers. Hierdoor maken we meestal gebruik van iets minder bekende providers die scherpere tarieven hanteren dan de gevestigde namen.

Waar je ook naar toe gaat: Sim Up zorgt dat je altijd goedkoop mobiel blijft!

Hoe werkt het?

De werking van Sim Up is heel eenvoudig. Nadat je bij Sim Up de simkaart van je uw keuze hebt besteld, dan wordt deze binnen een paar werkdagen op het opgegeven adres bezorgd. Het enige dat je hoeft te doen is de simkaart uit de verpakking te nemen, in je toestel te plaatsen en online te activeren bij de provider. De kaart is daarna geschikt voor gebruik.

Vervolgens kun je online rechtstreeks bij de betreffende provider een voordelige bundel aanschaffen. Is deze verbruikt? Dan kun je gewoon een nieuwe bundel aanschaffen.

Wat zijn de voordelen?

 • Goedkoop mobiel internet buiten de EU of buiten je bundel. Of als extra simkaart in bijvoorbeeld een Mifi of tablet.
 • Sim Up levert alleen pre-paid simkaarten. Je bent dus verzekerd tegen onverwachte hoge kosten bij thuiskomst. Je hebt zelf volledige controle over de kosten.
 • Sim Up zorgt ervoor dat je de gewenste simkaart al voor vertrek thuis ontvangt. Hierdoor hoef je niet ter plaatse nog een simkaart aan te schaffen en ben je meteen bij aankomst online.
 • Sim Up levert alleen originele, lokale simkaarten. Deze werken exact hetzelfde als wanneer ze lokaal zouden zijn aangeschaft. Opwaarderen is ook zeer eenvoudig.
 • De simkaarten zijn te gebruiken in alle telefoons, maar ook geschikt voor Smartphones en Tablets en ook voor gebruik in persoonlijke routers (Mifi). De enige voorwaarde is dat ze simlock-vrij zijn.

Wat zijn de voorwaarden?

Er zijn maar twee voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de simkaarten die Sim Up aanbiedt:

 1. Je toestel moet sim-lock-vrij zijn.
  Providers verkopen toestellen soms nog met subsidie en zetten er dan een beveiliging op. Om een simkaart van Sim Up te kunnen gebruiken dient deze beveiliging niet (meer) op je toestel te zitten. Je eigen provider is verplicht om de beveiliging na één jaar gratis van je toestel te verwijderen. Neem  hiervoor contact op met jouw provider.
 2. Je toestel moet geschikt zijn voor het netwerk.
  In Europa wordt overal het GSM netwerk gebruikt. Alle Europese toestellen zijn hiervoor geschikt. Alleen als je naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten of Japan gaat dan moet je toestel geschikt zijn voor het daar gebruikte netwerk.

Contactgegevens Sim Up !

Sim Up !
Postbus 2
2100AA  Heemstede
Nederland

info@simup.nl
www.simup.nl

Inschrijving KvK: nummer 34303824.